Træning i løbet af ugen

I løbet af ugen afholdes der forskellige træninger:

Mandag

Hver mandag kl. 17.30 – 19 året rundt er der træning fra klubhuset for Børn & Unge & Forældre. Se mere under menupunktet ”Ungdom

Tirsdag

Hver tirsdag kl. 18.00 -19.15 året rundt er der træning fra klubhuset for alle. Poul Breiy planlægger dagens løberute med forskellige distancer. Nogle gange indgår der orienteringsløb. Efter badet kan man nyde Siljans varme mad, hvis man har tilmeldt sig.

Torsdag

Om torsdagen fra ultimo marts til ultimo juni samt fra medio august til medio oktober arrangerer Masha Semak fra Farum OK TEKNIK-TRÆNING for alle, hvor der trænes forskellige orienterings-tekniske emner. Det foregår i forskellige skove nord og vest for København, og starter med instruktion mellem kl. 17.15 og 18.00. Vil du være med i noget fællestransport så mød op ved klubhuset, hvorfra vi kører kl. 17.00.