Indbydelse til Vinter-OL 2017-18

Så er det snart ved at være tid til Ballerup Orienteringsklubs traditionelle Vinter-OL (Orienterings Løb).

Der vil være løb på følgende datoer:  lørdagene 30/12, 13/1, 27/1, 10/2 og 24/2  med fri start mellem kl 12:00 og 12:45.

De 3 første løb Samt det sidste starter og slutter ved Ballerup orienteringsklubs klubhus Egedal, Egebjeghuse 27, 2750 Ballerup. Der er kun parkering på Skovvej og på marken vest for klubhuset - se Link til Google Maps.

Det 4. løb vil foregå i Vestskoven, så start- og slutsted for dette løb vil blive meldt ud på et senere tidspunkt. Denne dag vil der være lidt til ganen samt noget varmt at drikke i f.m. slutstedet.

Der vil være følgende baner:  6 km svær, 4 km svær, 5 km mellemsvær og 3,5 km let. Dog vil banerne til d. 13/1 være lidt kortere, da der skal løbes sprint.

På alle løbsdage vil der mellem kl 11:30 og kl 12:00 være begynder-intruktion til orienteringsløb. Ligeledes vil der være SI-kontrol, så husk din brik eller lån af klubben.

Efter løbet, bortset fra løbet d. 10/2, er det muligt at klæde om, bade og spise medbragte madpakker i klubhuset, og derudover giver klubben lidt mundgodt og noget varmt at drikke.

Postindsamlingen starter senest kl 14:15, hvor du senest skal være tilbage i klubhuset/slutstedet.

Husk at melde dig i klubhuset/slutstedet, når du er kommet tilbage fra din tur, så vi ikke går forgæves i skoven for at lede efter dig.

Det er gratis for alle medlemmer af Ballerup orienteringsklub, for børn og unge under 21 år samt for alle nye løbere (børn, unge og voksne), som ønsker at prøve at løbe orienteringsløb, så tag gerne en gæst eller din nabo med. Det er tilladt at løbe i grupper.

For alle øvrige over 20 år koster det 25 kr. at deltage i et træningsløb.

Til den sidste Vinter-OL d. 24/2 vil der være en lille præmie til alle løbere under 16 år, som har gennemført mindst  4 af de 5 løb. Ligeledes vil der være en gennemgående konkurrence for de løbere, der har deltaget i 3 ud af de 5 løb, således at der for hver bane vil blive fundet hhv. den dame og herre, som har opnået flest points i vedkommendes 3 bedste løb

Du bedes tilmelde dig via nedenstående formular hurtigst muligt og før kl. 19:00 torsdagen før hvert løb.

Tilmelder du dig på dagen, kan du risikere, at nogle baner er udsolgt. For at lette tilmelding på dagen bedes du sørge for, at du i O-service under menuen ’Løbere’, og herunder ’Ret løber’ har sat hak i feltet ’Data’, således at dit briknr, navn m.m. automatisk kan hentes ved tilmelding til åbne baner.

Tilmelding til at hjælpe med selve arrangementet kan også fortages på tilmeldings-formularen, og vil i høj grad blive taget imod med glæde, da der til sådanne 5 trænings-arrangementer er behov for mange hjælpere.

Tilmeld dig her

Se listen over tilmeldte her

Kontakt Helle på schorlemmerfrederiksen@gmail.com  hvis du har spørgsmål eller vil hjælpe med afviklingen af træningsløbene.

NB! Bemærk at vi forbeholder os ret til at aflyse løb i tilfælde af dårligt vejr (=for meget sne). I sådanne tilfælde vil vi lægge en nyhed på hjemmesiden så tidligt som muligt.

vinterlb