Glædelig jul og godt nytår!

Alle medlemmer og orienteringsvenner ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Og husk, der er masser af gode muligheder for at komme ud i naturen og finde poster - både mellem jul og nytår og i det nye år. Hold blot øje med klubbens hjemmeside, klubbladet og o-service, så finder du bl.a. Vinter OL (klubbens egne træningsløb), Vinter Cup, Vinter langdistanceløb og Nat Cup.

Vi arrangerer selv et af Nat Cup-løbene onsdag d. 11. januar i Jonstrup Vang, så hvis du ikke selv skal løbe, kan det være, du har tid til at give en hånd med?

Til påskeløbene i Nationalpark Thy har vi klubtur midt i april, og det er heller ikke for tidligt at tænke på sommerferien, hvis der også skal løbes o-løb her. Mange af de store sommerløb har flere tilmeldingsfrister, hvor det bliver dyrere at tilmelde sig, jo længere man venter.

De mange mindre sommerløb over f.eks. en weekend kan man sagtens vente med at tilmelde sig.

I august er der DM Mellem og Midgårdsorm på Sjælland, og i september arrangeres DM Stafet og Lang i år på Fyn, så også her må forventes deltagelse af mange klubmedlemmer.

De bedste jule- og nytårshilsener til jer alle fra bestyrelsen.

juleklokker