Velarrangeret Hareskovløb 2016

Årets Hareskovløb, det 27.ende af slagsen, blev igen i år afholdt af Ballerup Orienteringsklub med stor succes. Alle var glade. Både arrangører og løbere.

Vejret var ideelt løbe vejr.

Det gjorde at rigtig mange løbere fik en god og dejlig oplevelse.

Skoven viste sig fra sin bedste og flotteste side.

Præcist var der 532 løbere der gennemførte Hareskovløbet 2016.

Ruten blev igen i år gennemløbet den modsatte vej rundt, hvilket igen blev positivt modtaget af alle løbere.

Vinderne i voksen klasserne var følgende:

Den korte distance på 5 km. blev for damernes vedkommende vundet af

Sara Schou Kristensen i tiden 19.19 min., mens herrernes 5 km. distance blev vundet af Søren Jøhnk.

Hvad angår 10 km. distancen var den hurtigste kvinde Tina Tagmose. Hun sejrede i tiden 40.57 min.

Dagens hurtigste tid på 10 km. distancen blev præsteret af Michael Sørensen. Han vandt 10 km. for herrer i tiden 35.10 min.

I børneklasserne vandt følgende:

På den korte distance, 1,4 km., sejrede Alexander Suhr-Caillault i tiden 5.35 min.

Her var hurtigste pige Emilie Framke-Thomsen. Hun brugte 7.20 min.

På den lange distance, 2,8 km. gik sejren til en pige. Det var Alma Søttrup der løb på 11.23 min. Hurtigste dreng her var Noah Maale. Han brugte 12.09 min.

Tak for i år og velkommen tilbage onsdag den 31. maj 2017

Vinderne