Ballerup orienteringsklub er blevet medlem af CphO

Hej Ballerup’er

 

Klubben er blevet medlem af en ”overbygningsklub” kaldet Copenhagen Orienteering eller i daglig tale CopenhagenO eller i skrift CphO. Se mere på CphOs hjemmeside

 

Viden omkring denne klub og formålet med, at Ballerup OK er blevet medlem har måske ikke nået hele klubben rundt. Da vi netop har indgået en aftale med de andre klubber i CphO omkring et udvidet samarbejde, vil jeg her kort informere jer om de fordele som dette kaster af sig.

 

Som klub ønsker vi at arrangere ture til forskellige stafetter i Sverige f.eks. Smålandkavlen den 28.-30. oktober, men også til 10-mila i foråret og ungdoms 10-mila i august (inkl. 3-dages voksenløb) samt hvad der ellers måtte være af sjove stafetter. F.eks. kunne verdens største stafet, Jukola i Finland i juni også være et mål for klubben at deltage i. Det kan dog være svært at få deltagere nok til både elitehold, ungdomshold og voksenhold i mange kategorier, når vi kun skal søge deltager blandt egen klub.

 

Vi kan med en ”overbygningsklub” som CphO i stedet samle alle medlemmer fra de underliggende medlemsklubber, således at de kan stille op for CphO i udlandet. Dvs. i Danmark løber vi for Ballerup OK og i udlandet løber vi for CphO.

 

Medlemsklubberne i CphO består i dag af følgende klubber: Ballerup OK, Allerød OK, OK Roskilde, OK Øst og Søllerød OK.

 

Samtlige medlemmer i de respektive klubber er som udgangspunkt ”medlem” i CphO, dvs. man skal som medlem ikke gøre noget yderligere for at tilvælge CphO.

Enkelte medlemmer fra andre end ovenstående klubber har også valgt at løbe for CphO.

 

For at styrke samarbejdet i CphO, har vi i bestyrelsen netop besluttet at opfordre alle vores klubmedlemmer til at stille til start for CphO hver gang vi deltager i løb i Sverige. Dvs. ikke kun når man løber stafet, men også til løb, hvor man løber individuelt. Dette gælder fra 01.07.2016. Formålet er dels at opfylde reglerne i Sverige om kun at stille til start for én klub pr. halvår, men også at kunne have et fællesskab på stævnepladsen hinsidan. Sporten er jo ikke større end man alligevel kender de fleste som er tager over sundet, og derfor kan man ligeså godt få lidt fællesskab ud af dette.

 

Dette skal samtidig være en opfordring til alle vores medlemmer om at tage med til Sverige på klubturene, men også i de ”løse” weekender, hvor vi er del der tager af sted. Der er ikke så langt til de fleste løb og det er meget udbytterigt at løbe i de svenske terræner.

 

Stafetplan for resten af 2016:

05.-07. august: 3-dages løb i Tibro (300 km oppe i Sverige) for alle aldre samt mulighed for at stille hold til Ungdoms 10mila.

Indbydelse udsendes om få dage.

Smugkig: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/27887/1/Inbjudan

Ungdom: http://www.svenskorientering.se/Distrikt/VastergotlandsOrienteringsforbund/U10MILA/

 

28.-30. oktober: Smålandskavlen, smugkig: http://www.svenskorientering.se/Distrikt/SmalandsOrienteringsforbund/Smalandskavlen

 

Stafetplan for 2017:

Planen vil være fastlagt senest ved udgangen af oktober, således at de respektive klubber kan kommunikere planen ud til medlemmerne.

Samarbejdet i CphO indebærer i øvrigt, at hver medlemsklub på skift, står som arrangør af de respektive klubture.

Allerød OK står som arrangør af den kommende tur til Tibro den 5.-7. august.

 

Det praktiske:

Følg tilmeldingsanvisningen i de respektive indbydelser når disse foreligger. Udover at indbydelsen bliver udsendt til alle klubmedlemmer pr. e-mail, så vil du også blive slået op på: http://cpho.dk/

 

Generelt sker tilmelding til løb i Sverige via: https://eventor.orientering.se/

Hvis man ikke har et login kan man blot ”Skapa användarkonto” og her vælge, at man er medlem af ”CopenhagenO”.

 

Betaling for deltagelse sker normalt ikke via systemet, men ved at man betaler kontant på stævnepladsen (gælder udenlandske løbere).

 

Ring eller mail endelig hvis du har spørgsmål.

 

Med venlig hilsen.

Ballerup Ok.

Jørgen Skaarup / Alex Ottesen.

 

Klubhus

Egedal 

Egebjerghuse 27
2750 Ballerup 

 

Formand

Lars Hanghøj Petersen

 

Kasserer

Jørgen Skaarup

 

 

Webmaster

Michael Møller

 

 

Klubbens konto

Jyske Bank, Finansnetbanken, Reg. nr. 6610, Konto nr. 2608381