Rigtig god sommer!

Ballerup OKs bestyrelse ønsker alle medlemmer og venner af klubben en rigtig god sommer! Og en stor tak til alle jer, der har bidraget med stort og småt til alle vore arrangementer og til det løbende arbejde med klubhus, træning og meget andet. Uden jer går det bare ikke!

Vi har igen i år haft en travl forsommer med Firma-o-løb, Hareskovløb, SommerCup og her senest en vellykket  Midsommerfest med et sjovt løb og god mad. Nu bliver der i de kommende måneder forhåbentlig tid til at tage det lidt mere med ro, og måske få løbet nogle af de spændende sommerløb, som Annette Bonde har skrevet om tidligere her på siden. F.eks. ligger Vikingedysten, Skawdysten og Hallands 3-dages som perler på en snor de kommende 3 weekender.

I næste uge sender TV2 Sport direkte fra orienterings VM i Estland - ja, de starter allerede i weekenden med sprintfinale lørdag eftermiddag og sprintstafet søndag. Med GPS på løberne og mange kameraer i by og skov er det snart en værdig seer-konkurrent til Tour de France og Wimbledon.

Og forresten, husk efterårets 3 divisionsmatcher: Den 3. september skal vi selv arrangere, den 17. september og 1. oktober er det så vores tur til at løbe!

Sol