YES! - så er vi klar til oprykningsbrag i Kårup Skov 18.9.

Det blev aldrig for alvor rigtig spændende, da vi i søndags løb 3. divisionsmatch i Kongelunden. Vi stillede talstærkt op og vandt sikkert alle 3 matcher. Da vi også vandt forårets 3 matcher, og således sikrede os den samlede førsteplads i 3. division med 12 maksimumpoint, skal vi nu løbe oprykningsmatch til 2. division mod Herlufsholm (Nr. 2 i 3. div.) samt OK Øst og Sorø (Nr. 3 og 4 i 2. div.).

Det foregår i Kårup Skov ved Fårevejle søndag d. 18. september, og her skal vi blive nr. 1 eller 2, hvis vi skal løbe i 2. division næste år. Løbet er samtidig årets klubmesterskabsløb for Ballerup OK, så det kan næsten ikke gå for hurtigt med at tilmelde sig i o-service. Og husk, klubben betaler startafgiften, blot du møder op!

Om den flotte holdpræstation i søndags, kan der siges og skrives meget, men her blot nogle få bemærkninger:

Vi havde en vinder på 11 af de 17 baner, ingen nævnt, ingen glemt!, men især skal dog fremhæves vore ungdomsløbere, der skrabede ikke bare en masse løbspoint men også ungdomspoint sammen: Mathias Petersen (H1), Magnus Andersen (H6), Cecilie Petersen (D6) og Alvilde Gemmer Hanghøj (D9). Flot!

Og så er det vist meget længe siden, at en BOK-løber sidst har vundet bane 1, skribenten kan ihvertfald ikke huske hvornår! Flot af Kasper og 8 point i foret til klubben.

Endelig bør vel også det noget særegne løbsområde nævnes. Vi var advaret i instruktionen om meget grønt i skoven, og det kom til at stemme, selv på stierne gik man ikke fri. Kortet var i den anledning omdøbt til "Kongejunglen" og da en sådan plejer at indholde farlige dyr, havde arrangørerne også sørget for den sag!

Mange løbere blev nemlig overfaldet og stukket af en flok angrebsivrige bier - ikke alle var efterfølgende helt veltilpas oven på den "oplevelse".

jungle 2