Kom og løb byorienteringsløb fredag d. 30.9.!

På fredag d. 30. september er der en sjælden lejlighed til at løbe et byorienteringsløb i Ballerup Centrum.

Byorientering er sjovt, spændende og noget anderledes end et traditionelt orienteringsløb i skoven. Det foregår på byens veje og stræder, mellem bygninger og i byens parker. Du skal selv finde vej fra post til post, samtidig med, at du skal vise hensyn til fodgængere og se dig for, når du krydser befærdede veje!

Du vælger selv, om du vil gå rundt på banen eller løbe. Du kan vælge mellem 3 baner af forskellig længde og sværhedsgrad, der vil således være baner for både begyndere og øvede:

Kort bane: 1,6 km - 11 poster.

Mellem bane: 2,5 km - 16 poster.

Lang bane: 3,0 km - 17 poster.

Start og mål er på Kirketorvet i Ballerup Centrum, kig efter Ballerup Orienteringsklubs stander og flag. Start mellem kl. 17 og 18, hvor du får et kort med poster udleveret, og så er du igang! Og har du brug for hjælp til at finde ud af, hvordan du gør, så står vi klar også med det!

Løbet er en del af Sundhedsugen og Frivillig Fredag i Ballerup Kommune, og deltagelse er gratis.

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange af jer fredag eftermiddag til et sjovt og anderledes løb.

336x280 Sundhedsuge