Velarrangeret Jonstrup Vang Løb 2016

88 glade løbere gennemførte dette års Jonstrup Vang løb.
De fik alle en god tur i skoven, idet vejret artede sig fra sin gode side og alt blev gennemført i sædvanlig god stil af klubben.
Til næste år håber vi dog på, at flere løbere vil lægge vejen forbi og prøve kræfter med den udfordrende og spændende rute.

Løbet var det 18. Jonstrup Vang løb i træk. Det har været afholdt hvert år siden 1999.

Skoven viste sig fra sin flotteste efterårsside, hvilket måske inspirerede løberne til at løbe stærkt, for stærkt blev der løbet.

Vinderne var følgende:

Den korte distance på 1,1 km. (børn under 11 år) havde Julie Dahlerup som vinder.
Endda i ny rekordtid. Hun sejrede i tiden 4.59 min.
Hurtigste dreng på den distance var Valdemar S. Troelsen, hvilket rakte til en 2- plads. Han løb på 5.11 min. I samme tid, dog lige efter kom Sebastian Holmstrøm. I alt gennemførte 20 børn denne distance.

Vinderne på 3,8 km. distancen blev følgende:

Børn (under 16 år) = Carl Albert Heiner, han vandt i tiden 15.09.
Hurtigste pige på den distance for børn var Mathilde G. Rasmussen. Hun løb på 16.45, hvilket gav hende en 3. plads.
I dameklassen på denne distance vandt Lise Holmstrøm. Hun sejrede i tiden 17.46 min,
Hos herrerne på denne distance vandt Henrik Hansen. Han løb distancen på 13.53 min.

Vinderne på 8 km. distancen:

Børn (under 16 år) = Rasmus Thordal Johansen, løbstid: 40.25 min.
Damer = Tina Tagmose, løbstid: 32.01 min.
Herrer = Ole Gram Clausen, løbstid: 28.27

Næste års Jonstrup Vang løb vil blive afholdt lørdag den 7. oktober 2017