Vinter-OL 2016/2017

Så er det snart vinter, og planlægningen af Ballerup Orienteringsklubs traditionelle Vinter-OL er i fuld gang, så vi forhåbentlig kan få en masse mennesker i skoven hen over vinteren.

Til disse hyggelige løb mangler der dog en banelægger til arrangmentet lørdag d. 28/1-2017, hvor der skal løbes i Jonstrup Vang.

Konceptet for Vinter-OL er, at der skal laves følgende baner med SI-kontrol og med stævneplads på Egedal:

6 km svær

4 km svær

5 km mellemsvær

3,5 km let

Så har du tid og lyst til at lave banerne til arrangementet lørdag d. 28/1-2017, skal du være meget velkommen. Om du vil lave banerne sammen med en anden eller gerne vil have en mentor på, så er det også helt i orden. Under alle omstændigheder bedes du sende en mail til Helle på schorlemmerfrederiksen@gmail.com om, at du gerne vil være banelægger til d. 28/1-2017.

På forhånd tak

Hilsen Helle