Tekniktræningen for alle starter snart, nemlig 30/3-2017

Kære BOK-løber

Så er det blevet forår, og det betyder, at teknik-træningen starter op igen. Tekniktræningen er for alle aldre og for alle sværhedsgrader, og det er gratis ;-)

Som noget nyt er også Kildeholm OK og OK73 med, og ellers er det som vanlig sammen med Farum OK og Allerød OK, og det er Mascha fra Farum OK, som igen i år laver banerne. Det plejer hun at gøre rigtig godt, så herfra skal lyde en stor opfordring til at få noget godt og gratis o-teknisk træning.

Nedenfor diverse detaljer om teknik-træningen i foråret 2017:

Dato Skov Mødested Moment
30.3 Farum Park Farum OKs klubhus, Ryttergårdsvej 104, Farum Bysprint samt mulighed for svær bane i Nørreskoven
  6.4 Ravnsholt P-plads på Bregnerød Skovvej, midt i skoven Kompas
20.4 Lille Hareskov P-plads på Skovlystvej ved Vangehusvej Postarbejde
27.4 Ganløse Ore P-plads på Farumvej 133 Postarbejde
  4.5 Tokkekøb Hegn P-plads på Stumpedyssevej/Skovridervej/Krudthusvej Vejvalg
11.5 Rude skov P-plads foran Holte Hallerne Vejvalg
18.5 Nørreskoven P-plads ved Furesøbad Linjer/kurver
  1.6 Jonstrup Vang Sommercup Meld dig som hjælper eller køb en bane
  8.6 Slagslunde Sommercup Meld dig som hjælper eller køb en bane
15.6 Lille Hareskov Sommercup Meld dig som hjælper eller køb en bane
22.6 Ravnsholt P-plads på Nymøllevej ved Vestre Hus Sommerafslutning

Generelt om tekniktræningen:

Der er altid 3 baner:

Let ca. 3 km – en almindelig bane uden moment på et almindeligt kort, hvor man kan nøjes med at følge stier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde poster. Denne bane er både for ungdomsløbere og nybegyndere (voksne).

Mellemsvær ca. 4 km – en almindelig bane uden moment på et almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og svær orientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor har de fleste stræk på denne bane 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert et langs med ledelinjer og et mere udfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.

Svær ca. 5-6 km med mulighed for afkortning– altid med et teknisk moment - dvs banerne er lavet med fokus på en bestemt teknisk færdighed, oftest på kort, hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primært basisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling – alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutinerede løbere eller for dem, som gerne vil udfordres.

Første instruktion er kl.17:15, bagefter ca. hvert 10. minut. Man skal være tilbage fra skoven senest kl 19:30.

Jeg har til hensigt at dukke op til alle teknik-træningerne, og hvis du mangler kørelejlighed, eller vi bare skal køre sammen, bedes du senest den pågældende torsdag kl 15:00 ringe/smse på 30 22 47 44 for at lave en aftale med mig. Jeg vil i givet fald køre fra klubhuset kl 17:00 præcis, med mindre vi aftaler noget andet.

Jeg håber at se rigtig mange BOK-løbere til teknik-træningen, for nok er vi gode, men man kan altid lære noget mere eller finpudse teknikken yderligere ;-)

Med venlig o-hilsen

Helle