Velarrangeret Hareskovløb 2017

VELARRANGERET HARESKOVLØB 2017

Årets Hareskovløb, det 28.ende af slagsen, blev igen i år afholdt af Ballerup Orienteringsklub med stor succes. Alle løbere virkede glade og tilfredse.

Vejret var ideelt løbe vejr.
Det gjorde at rigtig mange løbere fik en god og dejlig oplevelse.
Skoven viste sig fra sin bedste og flotteste side.

Præcist var der 459 løbere der gennemførte Hareskovløbet 2017.

Løbsledelsen, Henrik Petersen, Flemming Mæng og Frank Rasmussen, vil her takke alle hjælpere for deres hjælp ved afholdelse af dette års Hareskovløb.

Håber alle vil hjælpe igen til næste år, hvor Hareskovløbet bliver afholdt, traditionen tro, sidste onsdag i maj. Præcist vil det være onsdag den 30. maj 2018.

.

Vinderne i på 5 km. og 10 km. klasserne blev følgende:

Den korte distance på 5 km. blev for damernes vedkommende vundet af
Karoline Sidelmann Brinch i tiden 19.37 min., mens herrernes 5 km. distance blev vundet af Kristian Brammer Christensen. Han brugte 18.14 min.

Hvad angår 10 km. distancen var den hurtigste kvinde Karina Sørensen. Hun sejrede i tiden 41.14 min.
Dagens hurtigste tid på 10 km. distancen blev præsteret at Alexander Dautel. Han vandt 10 km. for herrer i tiden 33.29 min.

I børneklasserne vandt følgende:

På den korte distance, 1,4 km., sejrede Benjamin Benchimol i tiden 5.35 min.
Her var hurtigste pige Josefine Nielsen. Hun brugte 8.18 min.

På den lange distance, 2,8 km. gik sejren til Laurits Gade Strøyer Andersen. Han brugte 12.21 min. Her var hurtigste pige Luna Norby Larsson. Hun løb på 15.29 min.