Divisionsmatch 17. september i Krogenberg Hegn

Efter et veloverstået arrangement i Geel Skov i søndags, er det nu blevet tid til, at vi selv skal ud at kæmpe for vores plads i 2. division. Med en flot 2. plads fra første runde, har vi endog i år chancen for at kvalificere os til en oprykningsmatch om en plads i 1. division.

Tilmelding senest på fredag d. 8. september i O-service, jo flere vi bliver, jo større chancer for et godt restultat - og husk, klubben betaler startafgiften, blot du møder op!

Ifølge det nye reglement fra 2017 er hver deltagende klub desuden blevet bedt om at stille med et jurymedlem til 2. divisionsmatchen. Som oftest en formalitet, da der ikke plejer at være meget protesteri, men man ved selvfølgelig aldrig. Er det noget for dig at være klubbens repræsentant, eller vil du gerne lige vide lidt mere herom, så send mig en mail senest fredag d. 8. september, da arrangørklubben skal have et navn inden weekenden.

Med o-hilsen Lars Hanghøj (mail: se nederst på siden)

Ballerup OK logo