DM-stafet og -lang status: 4 sølvmedaljer!

Weekendens 2 DM løb i de vestfynske skove var lidt som nat og dag, eller snarere måske vådt og tørt. Ovenpå lørdagens voldsomme styrtregn, især for 2. og 3. turs løberne - og fine medaljehøst med sølv til vore D40, D55 og H60-hold - var der sol og blå himmel søndag formiddag over stævnepladsen ved Krengerup Gods.

Arrangørerne havde klogeligt undladt at benytte den planlagte græsmark til parkering, den så nu også meget våd ud, og havde istedet arrangeret kantparkering rundt om på godsets arealer.

Resultatmæssigt blev det til en flot, og måske lidt overraskende(?), sølvmedalje til Gunnar Tamberg i H80, mens det var medalje-stolpe-ud for vore dygtige dameløbere i D40 (Anne Marie Thommesen), D55 (Annette Bonde) og D75 (Kirsten Truelsen) med 3 flotte 4. pladser.

Nævnes bør også Mikkel Skaarup, der blev nr. 20 i herrernes eliteklasse på 17,9 km i tiden 2.29.14, sejt!

Tak til Per Christoffersen for at medbringe klubteltet lørdag!!! og Henrik Petersen for foto af Gunnar (fra sidste års DM)DMlang2016 Gunnar min