Divisionsmatch 1. oktober i Stenholt Vang

Med det, man indenfor ridesporten vist kalder at vinde med et mulehår, lykkedes det os i søndags at besejre Roskilde med sammenlagt 1 point, og dermed kvalificere os til oprykningsmatchen om en plads i 1. division næste år.

En flot præstation, hvor mange, og især ungdomsløberne, fik løbet masser af points hjem til klubben.

Oprykningsmatchen løbes allerede 1. oktober i Stenholt Vang nordøst for Hillerød, og - UPS! - der er tilmeldingsfrist nu på fredag. d. 22. september i O-service. Skynd dig derfor at tilmelde dig, jo flere vi bliver, jo større chancer for et godt resultat - og husk, klubben betaler startafgiften, blot du møder op!

Lad os give den gas - og give de store klubber, Tisvilde Hegn, Allerød og Farum kamp til stregen!

Ballerup OK logo