Begynderkursus lørdag d. 14. april 2018

Begynderkursus på Egedal.

Lørdag d. 14. april 2018.

Kurset henvender sig især til voksne begyndere i orienteringsløb. Og du behøver ikke være medlem af Ballerup Orienteringsklub for at deltage.

Vi forventer ikke, at du har kendskab til orienteringsløb, men at du er interesseret i at lære om orienteringsløb.

Hvis du har været ude og gennemføre en orienteringsbane, er det kun godt.

Kurset er en blanding af teori og praktik, hvor du indføres i orienteringskortets mysterier og lærer at bruge et kompas.

Du løber et orienteringsløb og bliver efterfølgende orienteret om, hvad der er værd at vide som orienteringsløber i Ballerup orienteringsklub.

Du medbringer dit gode humør, et kompas, løbetøj, skiftetøj og en madpakke til frokost.

Husk tøj efter vejrets luner. Vi skal gå en tur i skoven. Derefter skal du løbe en let orienteringsbane.

Hvis du ikke har et kompas kan du låne et på kurset.

Når du har gennemført kurset, forventer vi, at du kan gennemføre en begynderbane på egen hånd.

Mødetid:                        Kl. 8,45 hvor vi starter dagen med at byde dig på te, kaffe og morgenbrød.

Kursusstart præcis kl. 09.00 med forventet sluttid ca. kl. 15.00.

Omklædning:                Der er bad og omklædning på Egedal.

Deltagerantal:                Max 20 personer. Minimum 6 personer.

Aldersgruppe:               Fra 16 år til 80+

Kursusgebyr:               100,00 kr. Indbetales på klubbens konto ved tilmelding.

Jyske bank, Reg.nr. 6610, Konto nr. 0002608381

Deltagelse er gratis for klubbens medlemmer. Ved manglende fremmøde efter tilmelding trækkes kursusgebyret på din klubkonto.

Tilmelding:                     Du skal tilmelde dig på listen på Egedal fra 1.marts eller på BOKs  hjemmeside eller på mail til poul@breiy.com senest fredag den 6. april 2018.

Vi håber, at vi ses

Finn & Poul