Du har fået mail med spørgeskema vedr. tirsdagstræningen

Hej BOK-medlem

I Ballerup orienteringsklub har vi igennem mange år haft fast tirsdags-træning med start fra Egedal kl 18:00. Det kunne være rigtig dejligt, om endnu flere deltog, så i den forbindelse er en ændret struktur samt ændret starttidspunkt for tirsdags-træningen under overvejelse.

For at få input til disse overvejelser har bestyrelsen derfor lavet denne spørgeskema-undersøgelse, som du kan besvare via et link i en tilsendt mail, og den har til formål at finde ud af, hvorfor så mange medlemmer ikke deltager i tirsdags-træningen samt hvilket starttidspunkt, der passer folk bedst.

Besvarelse af spørgeskemaet er anonym, og du bedes besvare inden 1. marts, hvor undersøgelsen vil blive lukket for modtagelse af flere besvarelser.

Med venlig hilsen og tak for din besvarelse

Bestyrelsen i Ballerup orienteringklub