Juleløb og sammenskuds-julefrokost
Tidspunkt
26.11.2023 kl. 11.00 - 26.11.2023 kl. 15.00
Sted
Klubhuset og skoven
Beskrivelse

Vil I med til BOK-julefrokosten og/eller Juleløb i år???????

Har I lyst til en sammenskuds-julefrokost efter juleløbet søndag den 26. november? (Du er selvfølgelig også velkommen selvom du ikke deltager i løbet. Vi spiser cirka klokken 13).

Det hele foregår som i de gode, gamle dage:

Maden:

Hver af os tager en ret med, som svarer nogenlunde til det, som en person bliver mæt af. Jeg koordinerer retterne, så det ikke ender med, at vi kun har sild eller sylte. Resultatet samler vi til en lækker buffet, som vi nyder sammen.

Drikkevarerne:

Vi tager selv drikkevarer med eller køber øl og vand fra klubbens lager. Kaffe og te finder vi nok et sted i køkkenet.

Tilmelding:

Er I interesseret? Hvis ja, så send en besked til hannefrosts@gmail.com

Skriv hvem I kommer og hvilken mad, I har lyst til at tage med.

Jeg vil gerne have besked senest onsdag den 21. november - meget gerne før ?????? Jeg koordinerer retterne efter først til mølle-princippet og opdaterer løbende den lækre menu på Facebook.

Alle hjælper til:

Vi har alle travlt op mod jul, så julefrokosten kræver, at alle giver en hånd med til borddækning, anretning, kaffebrygning og oprydning - og det plejer at gå så en drøm ??????

Juleløbet:

Der er følgende baner: Let 3 km, Svær 4 km og Svær 6 km. Linea (og Annette) har lavet baner med en snert af Molboløb og Quiz.

Man kan starte på løbet mellem 11 og 11:30. Det er Put&Run.

Tilmelding til løbet med navn, SI-brik og bane sker til Bodil på mailen bodilmortensen53@gmail.com senest tirsdag den 21. november
Ballerup OK