Nyheder

Lørdag d. 14. september løbes årets danmarksmesterskab i stafetorientering - DM-stafet i Grib Skov, og bestyrelsen har besluttet, at klubben i år betaler 50% af startafgiften!

Forhåbentlig stiller vi med rigtig mange hold, især da stævnet er på Sjælland.

Tilmeldingsfristen er allerede fredag d. 30. august, så det er bare med at få startet et hold op, eller få tilmeldt sig et af de allerede oprettede hold i o-service.

Er det umuligt at finde et hold, der passer med alder, køn mv., så gives tilskuddet også til tilmelding på åbne baner, blot du er tilmeldt på o-service senest d. 30. august.

Men.... prøv lige først, om ikke det kan lade sig gøre, at få tilmeldt et stafethold. Tag f.eks. en snak med dine klubkammerater på søndag til divisionsmatchen.

PS! Om søndagen 15. september løbes DM lang i samme skov, her gælder klubtilskud kun ungdomsløbere efter eksisterende regler. Tilmeldingsfristen er her ligeledes 30. august.