Nyheder

Efter 3 flotte og klare sejre i søndags i en meget udfordrende skov ved Hillerød, venter der os nu en noget vanskeligere opgave søndag d. 22. september i Teglstrup Hegn, hvor vi skal løbe om oprykning til 2. division.

Vi ved endnu ikke, hvem vi skal møde, bortset fra Holbæk OK, som blev nr. 2 i 3. division - det bliver endelig afgjort med årets 2. og sidste match i 2. division søndag d. 8. september.

Men meget tyder på, at det bliver OK Sorø, som blev nr. 4 i den første match i foråret, og så enten OK Øst eller Farum OK, som blev henholdsvis nr. 3 og 2 (OK Roskilde blev nr. 1)

Anyway, hvem det end bliver, så er læren fra årets 2 første matcher med det nye divisionsreglement klar: Der er flere point at kæmpe om end tidligere, spredt ud på flere klasser og desto vigtigere er det, at vi stiller op så mange som overhovedet muligt!

Sæt derfor et STORT KRYDS i kalenderen søndag d. 22. september - vi har i største og stærkeste opstilling en rigtig god mulighed for at slå 2. divisions-klubberne.