Ungdomstræning

Skrevet af Michael Møller
Kategorier: Facebook
Hits: 50

ORIENTERINGSLØB FOR DRENGE OG PIGER Har du lyst til at løbe orienteringsløb, så er du velkommen i Ballerup Orienterings Klub. I BOK kan du starte hele året, og vi tager både imod begyndere og erfarne børn fra 10 år. Endvidere er der træning for børn under 10 år; de skal dog følges af en forælder. TRÆNING Vi træner hver mandag fra kl. 17.15 – 19.00 fra klubhuset. Træningen foregår mest i Jonstrup Vang og i Lille Hareskov. Husk skiftetøj. Efter træning samles vi i klubhuset, hvor vi taler om dagens træning, løb og meget andet, mens vi nyder lidt frugt, som vi skiftes til at tage med. Hvis du godt kunne tænke dig at prøve orienteringsløb, så mød op til træning eller kontakt B & U træner Jimmy Hoen. ALT SLAGS VEJR Træningen gennemføres i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr eller ved varsling af hård storm. TIL FORÆLDRE Det er også muligt for interesserede forældre, efter aftale, at få introduktion til orienteringsløb og løbe/gå i samme tidsrum om mandagen.