Tekniktræning, Multimoment i Ganløse Ore

Vi mødes på P på Farumvej 127 (55.813578, 12.302950)
Fra Torsdag 10 Oktober 2019 - 17:00 indtil Torsdag 10 Oktober 2019 - 19:30
Skrevet af Michael Møller
Kategorier: Facebook
Hits: 252

Generelt om tekniktræningen:

Der er altid 3 baner:

- Let ca. 3 km – en almindelig bane uden moment på et almindeligt kort, hvor man kan nøjes med at følge stier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde poster. Denne bane er både for ungdomsløbere og nye i sporten (voksne).

- Mellemsvær ca. 4 km – oftest med et moment på et almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og svær orientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor har de fleste stræk på denne bane 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert langs med ledelinjer og et mere udfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.

- Svær ca. 6 km med mulighed for afkortning– altid med et teknisk moment - dvs banerne er lavet med fokus på en bestemt teknisk færdighed, oftest på kort, hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primært basisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling – alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutinerede løbere eller for dem, som gerne vil udfordres.

Første instruktion er kl.17:15, bagefter ca. hvert 15. minut. Man skal være tilbage fra skoven senest kl 19:30.