Indbydelse til Vinter OL 2020-21

Så er det ved at være tid til Ballerup Orienteringsklubs traditionelle Vinter-OL (Orienterings Løb).

Helt som det  plejer, bliver det ikke. Coronaen har gjort sin indflydelse. Vores dejlige klubhus vil være lukket for ophold, omklædning og bad. Efter et toiletbesøg skal WC og håndvask rengøres.

Konceptet er:

Kom,
Gå til start,
Løb, gå i mål,
Aflæse din  SI-brik, få udleveret stræktider og  gå hjem.
Følg med i resultaterne på https://liveresultat. orientering.se/  og her på hjemmesiden.

Desværre ingen varm kakao og kage. Det samme gælder saft og vand. Så husk at tage noget at drikke med selv.

Sted og tid:

Der vil være løb på følgende datoer: Søndag  den 27/12, Lørdag den: 16/1, 30/1, 13/2 og 27/2 med fri start mellem kl. 12:00 og 12:45.

1 Afdeling 27/12  er i Lille Hareskov          Tilmelding  via  BOK hjemmeside

2 Afdeling 16/1    er  sprint  i Egebjerg      Tilmelding  via  BOK hjemmeside

3 Afdeling 30/1   er i Store Hareskov        Tilmelding  via  BOK hjemmeside

4 Afdeling 13/2   er Byløb i Veksø             Tilmelding  via  O-service

5 Afdeling  6/3   er  Jonstrupvang            Tilmelding  via  BOK hjemmeside

3 af de 5 løb har mødested ved  Ballerup orienteringsklubs klubhus Egedal, Egebjerghuse 27, 2750 Ballerup. Der er kun parkering på Skovvej og på marken vest for klubhuset - se Link til Google Maps. Til løbene i Veksø og Store Hareskov vil mødested blive meldt ud på et senere tidspunkt. For løbene i Store Hareskov og Veksø kommer mødested  i instruktionen.

Klasser:

Der vil være følgende baner: 6 km svær, 4 km svær, 5 km mellemsvær og 3,5 km let. Dog vil banerne til d. 16/1 være lidt kortere, da der skal løbes sprint.

Begynder Instruktion:

På alle løbsdage vil der mellem kl. 11:30 og kl. 12:00 være begynder-instruktion til orienteringsløb.

Kontrol:

Der vil der være SI-kontrol, så husk din brik eller lån en af klubben.

Max tid:

Post Indsamlingen starter senest kl. 14:15, hvor du senest skal være tilbage på stævnepladsen.

Husk at melde dig i beregningen, når du er kommet tilbage fra din tur, så vi ikke går forgæves i skoven for at lede efter dig.

Tilmelding:

Det er gratis for alle medlemmer af Ballerup orienteringsklub, for børn og unge under 21 år samt for alle nye løbere (børn, unge og voksne), som ønsker at prøve at løbe orienteringsløb, så tag gerne en gæst eller din nabo med. Det er tilladt at løbe i grupper.
For alle øvrige over 20 år koster det 25 kr. at deltage i et træningsløb.  Der skal betales  med  Mobilepay

For  løbet  i Veksø  er der  tilmelding  via  O-service,  og  kun  der. Her vil  prisen  være  40/60 Kr.  Der  vil  være  et  tilsvarende klubtilskud  for  løber  der  er  medlem  af  Ballerup  OK

Til  de 4 andre løb skal du skal tilmelde dig pr. løb, via kalenderen hurtigst muligt og før kl. 19:00 torsdagen før hvert løb.

Tilmelding, hjælp:

Log på før tilmelding( eller opret login her på siden), så kan du selv rette din tilmelding senere, ellers skal du henvende dig via mail i kalendereventet for det enkelte løb.

Log på her

Der skal tilmeldes pr. løb via kalenderen på nær den 13/2 som tilmeldes via www.o-service.dk.

Hjælper:

Til alle  løbene har  vi  brug for  nogle  hjælper  til  at  sætte  poster  ud og  til  at indsamle  dem igen, samt  parkering og  mødested/stævnepladsen

Der vil være  behov for mange  hjælper, og selv om du  ikke  har  prøvet det  før er  det  en god  anledning til  at  komme  i gang.    Tilmelding til at hjælpe med selve arrangementet kan også foretages på tilmeldings-formularen, og vil i høj grad blive taget imod med glæde, Da der til sådanne 5 trænings-arrangementer er behov for mange hjælpere.

Kontakt Niels Aabye på  neaabye@gmail.com  hvis du har spørgsmål eller vil hjælpe med afviklingen af træningsløbene.

NB! Bemærk at vi forbeholder os ret til at aflyse løb i tilfælde af dårligt vejr (=for meget sne). I sådanne tilfælde vil vi lægge en nyhed på hjemmesiden så tidligt som muligt.

Resultater vises på:

Vi bruger O-TRACK:  Download app fra Google Play eller App Store. Registrer dig som bruger ved at klikke her.

Upload til O-TRACK NÅR DU har LØBET, eller brug app'en til start og stop af dit løb.

Vejvalg og baner kan ses i O-TRACK her.

Resultater og mellemtider kan ses live her, for alle afdelinger: KLIK HER

Winsplits mellemtider: KLIK HER