Ved lørdagens danmarksmesterskab i stafetorientering på Bornholm stillede klubben med 5 hold, og 4 af disse løb medaljer hjem til Ballerup!

En imponerende præstation, hvor selv ikke de ældre medlemmer i klubben kan erindre noget tilsvarende til et DM-stafet. Og selvom turen til Bornholm og Slotslyngen syd for Hammershus var lang for de jyske klubber, var de mødt talrigt op, og der var således skarp konkurrence i de fleste klasser.

Men helt uden dramatik gik det ikke for sig. Dagen før løbet var der afbud på D-60 holdet, og under løbet var der masser af neglebideri, hvor vi bl.a. i H-65 kunne iagttage et forspring til Ballerup OK på godt 13 minutter inden 3. tur blive hentet af løbefænomet Rolf Lund fra Helsingør SOK. Heldigvis kun næsten, for D-60 holdet fandt en god erstatning og kom fuldtalligt afsted, og H-65 holdet holdt skansen mod Helsingør med ca. 1½ minut.

DM-guld til H-65: Lars Hanghøj Petersen, Gregers Jørgensen og Jørgen Skaarup

DM-sølv til D-45: Anne Marie Thommesen, Maria Krog Schulz og Diana Cederberg

DM-bronze til D-60: Annette Bonde, Siri Klausen og Ellen Kuhn Jensen

DM-bronze til H-55: Alex Ottesen, Ole Lind og Jørgen Pedersen

Og nævnes bør da også en meget flot 5. plads, knap 4 minutter fra bronze, til H-50 holdet i vel nok en af stævnets hårdeste klasser!

Ved søndagens individuelle danmarksmesterskab i de både fysisk og orienteringsteknisk hårde Paradisbakker midt på øen var der også metal til klubben!

Annette Bonde løb sig til en flot sølvmedalje i D-60 og Kirsten Truelsen til en ligeså flot bronzemedalje i D-80.

Tillykke til alle med de fine præstationer!