Lige et par korte nyheder fra sidste bestyrelsesmøde!

Men, allerførst skal der herfra lyde en stor tak til alle jer, der gjorde det muligt at afholde et superflot Septemberløb i Rude Skov med knap 200 deltagere.

Og især tak til de af jer, der trak det store læs her i corona-tiden med arrangement og baner - og masser af forholdsregler, der skulle overholdes: Helle M. Frederiksen, Kuno Rasmussen, Niels Aabye og Torben Schorlemmer.

Løbet var oprindeligt tænkt som en divisionsmatch for klubberne i 3.-6. division, men da årets matcher og turnering blev aflyst, blev det med lidt omstillingsparathed og snarrådighed alligevel til et flot arrangement, som var med til at sætte skub i efterårssæsonen og luge ud i manges depressioner over aflyste løb.

På bestyrelsesmødet havde vi et par kommende arrangementer oppe at vende: Klubmesterskab og vort 70-års jubilæum. Og bedrøveligvis måtte vi erkende, at tiden lige nu ikke er til den store festivitas.

Klubmesterskabet plejer at indgå i en af efterårets divisionsmatcher, hvor vi normalt ser allerflest medlemmer på startlisten. Men da divisionsturneringen er ramt af corona-aflysning i år, valgte vi at udsætte klubmesterskabet til 2021, hvor divisionsturneringen forhåbentlig starter igen.

Da klubmesterskabet i øvrigt nok kunne trænge til en gang solid grunder og frisk maling, kunne man jo bruge det næste halve års tid på at overveje, hvordan det kan peppes lidt op. Det vil bestyrelsen gøre, men gode forslag fra iderige medlemmer er også særdeles velkomne!

Vedr. vort jubilæum havde vi tænkt os at fejre det med både en reception, et finurligt o-løb på et gammelt og slidt kort og en stor fest for alle medlemmer. Det har vi også måtte udskyde til en gang næste år - når vi forhåbentlig har fået slået coronaen ned og igen kan tillade os at have lidt klubliv og social hygge.

Men - et af vore iderige medlemmer: Gunnar Tamberg synes jo ikke, at jubilæet helt skal gå i glemmebogen i 2020, og har derfor foreslået bestyrelsen at få fremstillet en jubilæums t-shirt med klublogo på - som nogle vil kunne huske, at vi gjorde til både 50- og 60-årsjubilæet.

Dette forslag har bestyrelsen taget til sig, og er nu i gang med at indhente tilbud herpå. Tak for forslaget - og vi melder selvfølgelig ud, så snart vi har lidt mere information herom.

Vi har bestyrelsesmøde igen mandag d. 12. oktober, gode forslag og ideer er altid velkomne! Rigtig mange af os ses på Bornholm til Høst-Open sidste weekend i oktober, og så holder OK-73 juleløb for begge klubbers medlemmer søndag d. 13. december, mere herom senere.

På vegne af bestyrelsen Lars HP