Klubben har behov for en ny Webmaster - og selvom det lyder teknisk, kan det godt klares af "almindelige" klubmedlemmer.

Hvor meget tid tager det?

Det tager ca 1/2 time om ugen i gennemsnit, måske mindre, og i perioder behøver man ikke gøre noget.

Hvad skal jeg kunne?

Du behøver ikke have nogle super tekniske egenskaber, men det er en fordel at hjemmesider ikke er fremmede for dig, og du har lidt flair for fx Word eller lignende software.

Hvad skal man gøre?

1. Hovedsageligt er det kontrol af om der er opdateringer og trykke på en knap for at opdatere systemet.

2. Ved BOK løbsarrangementer er der forskellige måder man kan vise det på på hjemmesiden, og her er det en fordel at man har sat sig ind i dette, så man kan hjælpe med oprettelse af den løbssider, hvor der kan ses instruktioner og resultater fx  og i nogle tilfælde også tilmeldinger til klubarrangementer. Så en opgave kan være at oprette løb på hjemmesiden - men det er mest at følge en vejledning.

3. I enkelte tilfælde skal der tilpasses menuer og lignende, men da det er verdensomspændende system(det hedder Joomla) er der masser af youtube guides m.m.

4. Der kan være lidt en opgave med at holde brugere i ørerne så de følger vejledningerne på hjemmesiden, og ikke bare gør som de "synes":-).

Hvornår?

Helst inden 1. oktober

Er du interesseret så skriv til webmaster@gmail.com, nuværende webmaster er Michael Møller, som modtager mailen.