Kære klubkammerater.

Tag dine kollegaer med til Firma-O-Løbet (link: https://firma-o-lob.dk/ ) den 18. eller 19. maj 2022. Vær med til et super sjovt firma-event. Kombiner en tur i skoven og efterfølgende hygge med mad, drikke og telt med dine kolleger. Alle kan være med. Uanset kondition, kortlæsningsegenskaber eller mangel på velassorteret sportsudstyr. 

 

Vi holder Firma-O-Løb for at give folk, som ikke kender sporten en mulighed for at prøve orienteringsløb(det kan jo være at de ikke viste, at det er en sport man ikke kan leve uden). Og det er lige præcist hvad O-løb er! Desuden skæpper det lidt i klubkassen, så vi selv kan komme på flere klubture mm. Derfor har vi brug for en del hjælpere på løbsdagene. 

Firma-O-Løbet afholdes ved klubhuset. Alle hjælpere og medlemmer har mulighed for at løbe en bane efter sidste start(husk i mål at I kun skal have stræktider). Der er mad og drikke til alle hjælperne. Tag selv mad i køkkenet og drikke i teltet, når I trænger.

Du kan se hvad du kan komme til at hjælpe med her: https://ballerup-ok.dk/aktiv/hjaelperliste/firma-o-lobet . Det vil være dejligt, hvis I selv meldte jer til specifikke opgaver på mail  Firma-O-Lob@ballerup-ok.dk  . 

 

Vh Annette Bonde tlf 27149062 eller Firma-O-Lob@ballerup-ok.dk  

 

NB: Hvis du en LinkedIn profil må du meget gerne dele Annette Bonde's opslag om Firma-O-Løbet til andre potentielle firmaer.