Med de skærpede restriktioner, der blev indført fra 6. januar, og forlængelsen heraf i går til foreløbig d. 7. februar, bliver det desværre umuligt at afholde årets generalforsamling d. 28. januar som planlagt.

Vi melder ud her på hjemmesiden med en ny indkaldelse, så snart forsamlingsloftet m.m. igen gør det muligt at afholde vores generalforsamling på lovlig og forsvarlig vis.

Også bestyrelsesmødet i næste uge har vi måtte aflyse, og for god ordens skyld skal det også her gentages, at klubhuset stadig er lukket - nu frem til d. 7. februar!

Til alle jer, der har tilmeldt sig årets påskeløb på Rømø i starten af april, har vi modtaget følgende besked fra arrangørklubben:

"Vi står jo foran og skal arrangerer et påskeløb, på Rømø i april måned, men som Corona situationen er lige nu vil det ikke kunne lade sig gøre og vi har derfor valgt i første om gang at sætte en deltager begrænsning på 2 x 500 om dagen. Desuden vil der ikke bliver arrangeret kiosk, børnepasning, børnebaner, stævneplads og lign. Vi vil dog måske være nød til, at aflyse hele påskeløbet og vi vil senest her i januar tage beslutningen om vi afholder påskeløbet eller ej. Vi sender en besked rundt så snart beslutningen er taget. - Lars Klogborg, formand OK HTF"

Mange o-hilsener Bestyrelsen