Vil I med til BOK-julefrokosten i år?🎄🎄🎄

Har I lyst til en sammenskuds-julefrokost efter juleløbet den 11. december? (Du er selvfølgelig også velkommen selvom du ikke deltager i løbet.)

Det hele foregår som i de gode, gamle dage:

Maden:

Hver af os tager en ret med, som svarer nogenlunde til det, som en person bliver mæt af. Jeg koordinerer retterne, så det ikke ender med, at vi kun har sild eller sylte. Resultatet samler vi til en lækker buffet, som vi nyder sammen.

Drikkevarerne:

Vi tager selv drikkevarer med eller køber øl og vand fra klubbens lager. Kaffe og te finder vi nok et sted i køkkenet.

Tilmelding:

Er I interesseret? Hvis ja, så send en besked til hannefrosts@gmail.com

Skriv hvem I kommer og hvilken mad, I har lyst til at tage med.

eg vil gerne have besked senest onsdag den 7. december - meget gerne før 🤞🤞🤞 Jeg koordinerer retterne efter først til mølle-princippet og opdaterer løbende den lækre menu på Facebook.

Alle hjælper til:

Vi har alle travlt op mod jul, så julefrokosten kræver, at alle giver en hånd med til borddækning, anretning, kaffebrygning og oprydning - og det plejer at gå så en drøm 🎄🎄🎄

Mange hilsner Hanne

Juleløbet:

Start mellem 10:30 og 11:00 fra klubhuset. Posterne indsamles fra 12:15.

Tilmelding til juleløbet sker til ballerup.ok@gmail.com med navn, SI-briknr og evt løbsniveau og ca. længde.