Vi har modtaget følgende skrivelse fra Ballerup Kommune:

"Kære foreninger

Regeringen har på et pressemøde den 28. januar 2021, endnu engang, forlænget alle nuværende restriktioner for at bevare epidemikontrollen i Danmark. Forlængelserne skyldes i særdeleshed den britiske virusvariant, cluster B.1.1.7.

Tiltagene er indtil videre forlænget frem til 28. februar 2021.

Det betyder, at der fortsat INGEN adgang er til indendørs idræts- og foreningsfaciliteterne (godkendte professionelle idrætsudøvere er undtaget forbuddet).

Kulturinstitutionerne er fortsat lukket.

Forsamlingsforbuddet er stadig på 5 personer"

Udover, at klubhuset fortsat er lukket - nu frem til 28. februar - betyder forsamlingsloftet på 5 personer, at vi ikke kan afholde de planlagte Vinter-OL løb i februar.

Men der er, som tidligere meddelt, gode muligheder for fortsat at benytte corona-løbstilbuddene, dels vore egne her på hjemmesiden - og også via Corona-Cup siden: https://o-events.dk/coronacup

Alex Ottesen har f.eks. lagt nye Corona Cup-baner i Store Hareskov, så selv om vinteren peaker med sne, kulde og blæst lige nu, så er det alletiders chance til at få luftet o-skoene og komme ud i en nærskov, vi ikke bruger så tit.

Skærmene hænger til d. 28. februar, og så kan vi jo håbe på, at det herefter lysner lidt med både vacciner, smittetal og restriktioner.

Mange hilsner Bestyrelsen