Alle kommunens saunaer er lukket for brug pga. energikrisen. Det gælder naturligvis også vores sauna i klubhuset. Der er også noget med max 18 grader, men det er vel ligesom det plejer 😉.

Børne og ungdomstræningen om mandagen er kommet rigtigt godt i gang efter sommerferien med Mikkel Skaarup som træner.

Efter efterårsferien skal vi til at have gang i pandelamperne til træningen.

Med hensyn til orienteringstræning om tirsdagen på ungdomstræningens skærme, er det nu blevet aftalt at tirsdagsløberne altid samler skærmene ind fra kl. 18:30.

Hvis der er nogle tirsdagsløbere, som har problemer med at komme ind i klubhuset, må de henvende sig til Niels Aabye.

Vi har valgt påskeløbet i Viborg som klubtur 2023. Klubtilskuddet går på fuld dækning af startafgiften for alle klubbens medlemmer! Af hensyn til dem, der ikke kan deltage i påskeløb, vil det også være muligt at løbe Helsingørs Påskecup med fuldt tilskud til dækning af startafgiften. Der er booket 14 værelser på Viborg vandrerhjem. Obs. Der er ikke tilskud til overnatning og mad på Viborg vandrerhjem.

Den sidste weekend i oktober tager mange af klubbens løbere til løbet Höst-Open på Bornholm. Tilmeldingsfrist den 21/10.

Vi skal have et stort klubtelt eller 2 små klubtelte med. Er der nogen, som har plads i bilen?

Liselotte har booket bord til middag lørdage aften i Allinge.

Årets sidste DM Ultralang afholdes i den 5/11 i Tranedal/Kærgaard plantage. Tilmeldingsfrist den 21/10.

Vi afholder traditionen tro juleløb og julefrokost søndag d. 11/12 fra Egedal. Annette laver baner. Hanne Frost står for indbydelse og koordinering af den efterfølgende sammenskudsjulefrokost i klubhuset.

Vi har planlagt 5 Vinter-O-Løb efter jul, næsten som vi plejer. Det drejer sig om følgende datoer:

• Torsdag d. 29.12 Hareskoven fra Egedal (Claus C. banelægger)
  • Lørdag d.14.1  Bagsvær sprintløb(Banelægger Michael Møller)
  • Lørdag d. 28.1  (løbsområde er endnu ikke fastlagt)(Banelægger Karo)
  • Lørdag d. 11.2  (Vestskoven)(Banelægger Niels)(Løbet bliver lagt i O-service, men er gratis for medlemmerne)
  • Lørdag d. 25.2  Hareskoven/Jonstrup (Banelægger Peter Sørensen) (OBS: Løbet bliver nok afholdt som klubmesterskabsløb 2023)

Vi skal holde Natcup i Vestskoven onsdag den 11/1. Gregers er banelægger. Niels A. er kontrollant. Vi skal bruge flere hjælpere til afvikling af løbet og efterfølgende affodring af løberne i klubhuset.

Generalforsamlingen afholdes den 26/1 kl. 19:00 i klubhuset.