Kære medlemmer!

Foråret er så småt ved at komme i gang, påsken er lige om hjørnet og vi er nu i færd med en forsigtig og gradvis genåbning i Danmark.

Aktuelt for os gælder det fra i mandags, at forsamlingsloftet for udendørs idrætsaktiviteter er hævet fra 25 til 50 personer, og det normale forsamlingsloft - også udendørs - er hævet fra 5 til 10 personer.

Selv om vi jo løber hver for sig, når vi løber i skoven med kort og kompas, gør de nye regler det nu noget nemmere at arrangere træning og løb lovligt og forsvarligt, ikke mindst før og efter!

Dog er der fortsat lukket for det indendørs foreningsliv, herunder klubhus, omklædningsrum og badefaciliteter!

Vi havde bestyrelsesmøde her medio marts , hvor vi bl.a. fik vendt vore kommende arrangementer: De 3 sommercupløb i juni, en divisionsmatch for 3.-6. division i august og vort Firma-O-Løb i maj. Det sidste bliver evt. flyttet til efter sommerferien. Desuden en sommerfest i starten af september - forhåbentlig kan det lade sig gøre til den tid! Vi har nu også fået genoplivet nogle de aflyste VinterOL'er med et fint byorienteringsløb i Veksø her i marts og et "påskeløb" 2. påskedag i St. Hareskov. Husk tilmelding her på siden. Og husk også børne-/ungdomstræning om tirsdagen og tekniktræning, der nu også er startet.

På trods af en del aflysninger i marts måned og påsken er løbssæsonen også så småt ved at blive skudt i gang. Dog har vi fået mail fra Amager OK, der skulle have arrangeret vor første divisionsmatch d. 18. april i Kongelunden, at de har valgt at flytte den til 20. juni på grund af usikkerhed om coronasituationen! Der kan sagtens komme flere ændringer vedr. de planlagte løb i foråret, så hold endelig øje med o-service!

I ønskes alle en rigtig god påske, og så ses vi forhåbentlig snart igen ude på stævnepladsen til o-løb!

O-hilsen Bestyrelsen