Så nu er det bare med at få lappet de gamle huller i o-tøjet, slebet knopperne på o-skoene og så afsted - for der er masser af gode o-løb der bare venter på, at du tilmelder dig!

Først og vigtigst venter der et par divisionsmatcher, hvor vi gerne skulle forsvare den 2. plads i 2. division, vi sikrede os efter forårsmatchen og dermed sikre os en chance for evt. oprykning til 1. division.

Så sæt kryds i kalenderen søndag d. 4. september, hvor vi løber årets 2. match i 2. division i Teglstrup Hegn - tilmelding i o-service senest fredag d. 26. august - samt søndag d. 25. september, hvor vi forhåbentlig løber oprykningsmatch til 1. division i St. Dyrehave - tilmelding i o-service senest mandag d. 19. september! Og husk, at klubben betaler startafgift til vore divisionsmatcher!

Weekenden d. 10.-11. september er der DM-weekend på Bornholm med stafet i Slotslyngen ved Hammershus og langdistance i Paradisbakkerne - spektakulære og udfordrende skove, vi ikke løber i så tit - og her er tilmeldingsfrist i o-service senest fredag d. 26. august.

Endelig er det muligt at tilmelde sig en åben bane i Tokkekøb Hegn søndag d. 18. september, når klubberne i 3.-6. division mødes til divisionsmatch - tilmelding i o-service senest fredag. d. 9. september.

Septembers himmel er så blå - så hvad venter du på?