Nu med link til simpel vejledning - se under GPS-ur på  Udstyr - Ballerup Orienteringsklub (ballerup-ok.dk)

Det er efterhånden blevet meget udbredt at bruge GPS ure til orienteringsløb. Efterfølgende kan ens løb uploades til O-Track og sammenlignes med andre løbere.

For at alle klubbens medlemmer kan få glæde af deres GPS ure, holder vi klubaften tirsdag d. 26/4  kl. 19:30 om emnet.

Vi starter med O-løb og spisning, for dem der har lyst til det. OBS: Grillmaden er klar allerede kl. 18:30 (husk tilmelding til Alex SMS til 28589413, hvis du vil have mad med) .

Vi foreslår at medlemmerne tager GPS ure og evt. PC'er/Ipad med, som måske har det sidste løb (vores divisionsmatch d. 24/4) gemt på uret. Så vil vi lægge banerne op på O-Track og forhåbentlig få en god snak om banerne. NB. spørg til divisionsmatchen, hvis du har problemer med at starte og stoppe dit GPS-ur.

Klubaftenen er gratis for alle medlemmer. Husk tilmelding til ghj.sport@gmail.com .